MENU
U.S. Concepts
H&M Office
Bowery Residents’ Committee Headquarters

U.S. Concepts

For US Concepts’ new 35,000 s.f. headquarters, we sought to break the company out of its previous warren of tiny private offices by creating a visually dynamic open office landscape more consistent with the culture of a marketing and event planning concern. Accenting the rhythm of the office floor are a series of enigmatic structures; self-contained colored boxes housing “phone rooms”, small conference rooms and private conversation spaces, offering visual and acoustical isolation in contrast to the open landscape. The unique elevational treatment of the entire south wall includes full height glass walls and 10 foot high sliding doors acoustically separating private offices from public circulation areas yet allowing natural light into the open landscape.